Marco Brugmans | About Me

Mijn passie voor fotografie is ergens rond 2009/2010 begonnen. Een uit de hand lopende hobby. Ik wilde er meer van maken dan alleen een hobby. Voor mij werd het tijd om de fotografie naar een hoger level te tillen. Om deze reden heb ik me aangemeld bij de fotovakschool (Venlo) en daar leerde ik al snel de fijne kneepjes van het vak. Hierdoor is mijn passie alleen maar gegroeid en heb ik veel leuke opdrachten mogen/kunnen doen op het gebied van huwelijksfotografie, reclame- en productfotografie.


Na de fotovakschool hield het niet op. Zelfstudie hier en daar een cursus Photoshop, Indesign, Illustrator en en het vele lezen van boeken ect heeft me langzaam geleid tot fulltime DTP-er bij Wilbers & Wilbers. Hier kan ik mijn passie (bijna) volledig kwijt op elk gebied van grafische vormgeving.


Door deze kans kwamen mijn eerdere passies weer tot leven, namelijk het fotograferen op evenementen en het 'shooten' van portretten met leuke, interessante mensen op een mooie lokatie. Iets wat helaas niet op mijn werk in het pakket zit, en waar ik dus in mijn vrije tijd mee bezig ben.


Contac:

Marco Brugmans

Brouwhuis | Helmond

info@marcobrugmans.nl
www.marcobrugmans.nl

© 2023 Marco Brugmans | All rights reserved
contact: info@marcobrugmans.nl